November 2012

13.01.2013 13:02

 

1.      Činnosť finančného oddelenia – účtovné prípady zaznamenávame do účtovných dokladov (VPD a PPD), pohyb peňazí evidujeme v pokladničnej knihe, priebežne robíme záznamy do peňažného denníka.

2.      Výstava Stredoškolák – prezentácia a predaj našich produktov – 15. a 16. 11. 2012 v Expo Centre v Trenčíne. Deň predtým sme pripravili našu expozíciu, súpravy bižutérie a náhrdelníky sme vystavovali v dvoch veľkých vitrínach. V stánku sme mali prezentačný pult, na ktorom sme vystavovali náramky na bižutérnych platách a náušnice na stojane. Priamo pred očami návštevníkov sme počas výstavy vyrábali bižutériu na počkanie, s čím sme mali veľký úspech. Každému zákazníkovi sme zakúpené produkty zabalili do vrecúška s klipom, priložili sme pokladničný doklad, návod na ošetrovanie bižutérie a našu vizitku.

3.      Deň otvorených dverí 22. 11. 2012 - predaj produktov a prezentácia vyučovacieho predmetu Aplikovaná ekonómia pre žiakov ZŠ, ich rodičov a učiteľov.

4.      Výroba produktov – v oddelení výroby pokračujeme vo výrobe bižutérie. Začali sme vyrábať aj prívesky na mobil, prívesky na tašku a kľúčenky. Berieme objednávky na bižutériu ako vianočný darček.